Noul ambulatoriu al Spitalului Municipal Fetești va fi predat până la sfârșitul acestei săptămâni

Noul ambulatoriu al Spitalului Municipal Fetești va fi predat până la sfârșitul acestei săptămâni. FOTO Primăria Fetești

Noul ambulatoriu din structura Spitalului Municipal “Anghel Saligny” Fetești se va preda, până la sfârșitul acestei săptămâni, din proprietatea Primăriei în administrarea unității spitalicești, conform Hotărârii Consiliului Local și a procedurilor legislative.

Astfel, potrivit Primăriei Fetești, pe parcursul săptămânii viitoare se va efectua pregătirea personalului pentru folosirea aparaturii medicale achiziționate în cadrul proiectului, timp în care este așteptată vizita în teren a specialiștilor de la Comisia Națională pentru Controlul Activităților Nucleare (CNCAN) în vederea autorizării.

Amintim că la sfârșitul lunii trecute, Direcția de Sănătate Publică (DSP) Ialomița a eliberat autorizațiile sanitare pentru Laboratorul Radiodiagnostic Computer Tomograf Speedia HD, respectiv pentru Laboratorul Radiodiagnostic Flexavision.

Dacă nu apar situații imprevizibile, inaugurarea noului ambulatoriu ar trebui să aibă loc pe 20 ianuarie.

Calendarul de activități a fost stabilit marți, 11 ianuarie, în cadrul unei întâlniri la care au participat primarul municipiului Fetești, Laurențiu Șonchereche, responsabilul de proiect Ioan Constantin, managerul Spitalului Municipal, Silica Vali Tudor și directorul medical al unității spitalicești Salem Zahra.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*