Municipiul Fetești aniversează 493 de ani de la atestarea documentară

Municipiul Fetești aniversează 493 de ani de la atestarea documentară

Primăria Municipiului Fetești a anunțat miercuri, 21 aprilie, că se aniversează 493 de ani de la atestarea documentară a orașului, urându-le locuitorilor „La mulți ani!”.

„Aniversăm, astăzi, 493 de ani de la atestarea documentară a Feteștiului. Primele informații pe care le avem despre localitatea noastră sunt enunțate în hrisovul din 21 aprilie 1528 al lui Radu de la Afumați, Voievodul Țării Românești de la acea vreme. Feteștiul a fost atestat ca așezare mai întâi ca târg de cereale și animale, iar mai târziu ca centru de schimb și nod de transporturi.

La mulți ani cu sănătate feteștenilor de pretutindeni”, a transmis Primăria Fetești pe pagina oficială de Facebook.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*