Măsuri de ordine publică asigurate de jandarmi la Sala Sporturilor „Andreea Nica” din Slobozia

Măsuri de ordine publică asigurate de jandarmi la Sala Sporturilor „Andreea Nica” din Slobozia

Jandarmii ialomițeni vor asigura măsurile de ordine publică și siguranța spectatorilor prezenți la meciul de handbal feminin, din cadrul Cupei României „Fan Courier”, dintre echipele CSM Unirea Slobozia – CS Rapid București, ce se va disputa duminică, 13 februarie, începând cu ora 15.30, la Sala Sporturilor „Andreea Nica” din Slobozia.

Jandarmii vor fi prezenţi în zona imediată şi apropiată locului de desfăşurare a competiției sportive pentru prevenirea şi combaterea faptelor care pot duce la tulburarea ordinii publice premergător, pe timpul şi după terminarea partidei de handbal.

Participanților li se recomandă să respecte măsurile stabilite de către organizator, să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii și liniștii publice, să se delimiteze de orice formă de violență iar, la nevoie, să apeleze cu încredere la forțele de ordine aflate în dispozitiv. Totodată, jandarmii reamintesc că accesul spectatorilor se va realiza cu respectarea măsurilor stabilite de autorități, pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*