Mai multe persoane au ajuns la spital în urma unei bătăi între două grupuri, petrecute pe raza comunei Grindu

Echipaj medical al Serviciului de Ambulanță. FOTO ILnews.ro

Mai multe persoane au ajuns la spital în seara zilei de Crăciun după ce s-au luat la bătaie în zona unei benzinării de pe raza comunei Grindu.

Polițiștii din cadrul Secției Rurală nr. 6 Ion Roată au fost sesizați vineri seară, în jurul orei 21.00, prin apel 112, cu privire la faptul că pe raza comunei Grindu s-a produs un accident de circulație, iar părțile implicate s-ar fi agresat reciproc.

În urma verificărilor efectuate a reieșit că, în zona unei stații de alimentare carburant de pe raza localității Grindu, ocupanții a două autoturisme și-ar fi adresat injurii, iar la un moment dat, un bărbat de 35 de ani l-ar fi înjunghiat cu un briceag pe un tânăr în vârstă de 24 de ani.

În timpul altercației, o parte dintre ocupanții unuia dintre autoturisme au plecat de la fața locului, iar un alt bărbat, de 33 de ani, a pornit în urmărirea lor cu celălalt autovehicul.

„La o distanță de aproximativ 50 de metri de stația de alimentare carburant, acesta din urmă ar fi acroșat un autoturism ce se deplasa în aceeași direcție de mers, un stâlp de electricitate și un autovehicul parcat, în urma impactului fiind rănit un tânăr de 21 de ani, ce se afla lângă autoturismul parcat”, au explicat polițiștii ialomițeni.

Șoferul în vârstă de 33 de ani a fugit de la locul producerii accidentului și a abandonat autoturismul pe raza localității Grindu, fugind pe jos într-o direcție necunoscută.

Victimele au fost transportate la Spitalul din Urziceni pentru îngrijiri medicale, iar polițiștii continuă cercetările în acest caz în vederea identificării bărbatului ce a fugit de la locul faptei și stabilirii întregii situații de fapt. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, loviri și alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*