Mai multe contracte de finanțare dn cadrul Programului Județean de Dezvoltare Locală vor fi semnate la Consiliul Județean Ialomița

Consiliul Județean Ialomița. FOTO Adrian Boioglu
Consiliul Județean Ialomița. FOTO Adrian Boioglu

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) Ialomița anunță că luni, 13 iulie, de la ora 10, în Foaierul Sălii de Festivități a Consiliului Județean Ialomița va avea loc semnarea mai multor contracte de finanțare din cadrul Programului Județean de Dezvoltare Localâ – Ialomița 2020

Primul contract vizează UAT Vlădeni. Este vorba de proiectul “Contorizarea branșamentelor de apă aferente gospodăriilor, reabilitarea căminelor de vane și a hidranților de incendiu”. Valoarea acestuia este de un milion de lei. Contribuția UAT Vlădeni este de 800.000 de lei, iar cea a ADI Ialomița de 200.000 de lei. Durata proiectului este de 24 de luni.

Al doilea contract se referă la “Amenajarea platforme betonate și amplasare containere pentru colectare selectivă deșeuri” în comuna Jilavele. Valoarea totală a proiectului este de 250.000 de lei. Contribuția UAT Jilavele este de 50.000 de lei, iar cea a ADI Ialomița – 200.000 de lei. Durata proiectului este de trei luni.

Un alt contract prevede “Modernizare școală prin înființare centrală termică la Școala Profesională Traian” din comuna Traian. Valoarea totală a proiectului este de 258.000 de lei, din care contribuția UAT Traian este de 68.000 de lei, iar cea a ADI Ialomița de 190.000 de lei. Durata proiectului este de 24 de luni.

Ultimul contract care va fi semnat luni este “Amenajare loc de joacă” în comuna Movilă. Valoarea totală a proiectului este de 251.000 de lei, din care contribuția UAT Movilă – 51.000 de lei, iar cea ADI Ialomița – 200.000 de lei. Durata proiectului este de cinci luni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*