Lucrările de asfaltare a străzilor Ceahlău și Tineretului din Fetești continuă vineri, 16 octombrie: deținătorii de autoturisme parcate în zonă, rugați să le mute

Lucrările de asfaltare a străzilor Ceahlău și Tineretului din Fetești continuă.

Primăria Fetești anunță că pe parcursul zilei de vineri, 16 octombrie, se va turna al doilea strat de asfalt pe două tronsoane ale străzii Ceahlău, cel din zona Administrației Finanțelor Publice și cel dintre intersecțiile cu străzile Călărași și Grâușor, și pe un tronson al străzii Tineretului, cel din spatele Școlii Gimnaziale Nr. 7 „Aurel Vlaicu”.

„În acest sens, rugăm deținătorii de autoturisme parcate pe tronsoanele amintite să le mute în zonele învecinate, încă de la primele ore ale dimineții. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă asigurăm că facem tot posibilul pentru ca aceste acțiuni să se finalizeze într-un timp cât mai scurt. Vă mulțumim pentru sprijin și pentru înțelegere”, au precizat reprezentanții Primăriei Fetești.

Potrivit surselor citate, lucrări similare vor avea loc și pe străzile Grâușor și Armatei, după ce se vor încheia cele de ridicare la cotă a gurilor căminelor de canalizare.

Proiectul de reabilitare și modernizare a străzilor Tineretului, Ceahlău, General Alexandru Averescu și Grâușor este finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*