Lucrări de modernizarea a instalației electrice lasă localitatea Fierbinți-Târg și zona de est a orașului Fetești fără apă potabilă

Avarie RAJA. FOTO Arhivă
Atenție, se oprește apa.

Furnizarea de apă potabilă în localitatea Fierbinți-Târg și în zona de est a orașului Fetești a fost sistată în dimineața zilei de joi, 25 noiembrie, în urma unor lucrări pe care furnizor de energie electrică le execută în zonă.

Astfel, potrivit RAJA, alimentarea cu energie electrică la nivelul surselor de apă ce deservesc orașele Fierbinți-Târg și Fetești din județul Ialomița a fost întreruptă joi, 25 noiembrie, până la ora 17.00, pentru efectuarea unor lucrări de modernizare, reparații și întreținere a instalațiilor de către furnizorul de energie.

„Fără curent, pompele nu pot funcționa și, în aceste condiții, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din Fierbinți-Târg, precum și cei din zona de est a orașului Fetești. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților din aceste zone, pe care îi asigurăm că, de îndată ce aceste lucrări se vor finaliza, echipele RAJA vor relua alimentarea cu apă”, au transmis reprezentanții RAJA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*