Locuitorii din Slobozia pot depune, din 15 octombrie, cererile în vederea acordării subvențiilor la încălzirea locuinței

AJFP Ialomița.

Locuitorii municipiului Slobozia pot depune, în perioada 15 octombrie – 20 noiembrie, cererile în vederea acordării subvențiilor la încălzirea locuinței, pentru a beneficia de ajutorul financiar pe durata întregului sezon rece noiembrie 2020 – martie 2021.

Potrivit Primăriei Slobozia, formularele pot fi ridicate de la sediul Direcției de Asistență Socială, din str. Al. Odobescu, nr.1, începând cu data de 05 octombrie.

„Beneficiază de subvenție persoanele singure și familiile cu venituri sub 750 de lei pe membru de familie, care nu au în proprietate mai mult de o locuință, nu au autoturisme cu o vechime mai mică de 10 ani sau mai mult de un autoturism/motocicletă cu o vechime mai mare de 10 ani, nu au mai mult de 1.000 de metri pătrați de teren intravilan sau două ha teren extravilan, depozite bancare mai mari de 3.000 de lei și niciunul din celelalte bunuri prevăzute în Anexa nr. 2 din Normele metodologice. Aceasta anexă este afișată la sediul DAS, împreună cu lista actelor necesare întocmirii dosarului”, au precizat reprezentanții primăriei.

Dosarele se depun, personal, la sediul DAS, iar solicitanții sunt rugați să prezinte, în susținerea cererii, actele enumerate în formular.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*