Locuința unor octogenari din comuna Cocora, avariată într-un incendiu provocat de un coș de fum deteriorat

Incendiu izbucnit noaptea trecută la o casă din comuna Cocora. FOTO ISU Ialomița

Salvatorii Detașamentul de Pompieri Slobozia au intervenit, noaptea trecută, pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă din comuna Cocora.

Potrivit reprezentanților ISU Ialomița, la sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta cu violență la nivelul acoperișului. Până la sosirea pompierilor, proprietarii locuinței, s-au autoevacuat.

„Pompierii au acționat pe două sectoare de intervenție, primul, pentru limitarea și lichidarea incendiului, iar cel de-al doilea, pentru protecția bunurilor aflate în pericol. După aproximativ două ore și jumătate incendiul a fost lichidat”, au transmis sursele citate.

Au ars aproximativ 100 de metri pătrați din acoperișul din tablă pe astereală din lemn și au fost afectate tavanele camerelor. Au fost salvate încăperile locuinței cu bunurile aferente acestora. Nu a existat pericol de extindere la casele vecine.

Echipajul SMURD a acordat primul ajutor medical proprietarilor, cu vârste de 85 de ani și 88 de ani, care au suferit atacuri de panică, ulterior aceștia au refuzat transportul la spital.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un coș de fum deteriorat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*