La Fetești au început înscrierile în echipa de voluntari pentru cei care vor să sprijine persoanele în dificultate

Zona Gării din Fetești. FOTO GM
Zona Gării din Fetești. FOTO GM

Locuitorii care vor să îi ajute pe cei aflați în dificultate, în această perioadă greu încercată, se pot înscrie într-un program de voluntariat inițiat de Primăria Municipiului Fetești în colaborare cu Organizația Non – Guvernamentală „RomaJust – Asociația Juriștilor Romi”.

Centrul de voluntariat va funcționa, pe timpul stării de urgență, în locația Clubului Pensionarilor de lângă Galeriile de Artă “Lumina”.

La înscriere voluntarii trebuie să prezinte o adeverință de la medicul de familie, potrivit căreia sunt apți pentru astfel de activități.

Programul se numește „Stai acasă un voluntar te va sprijini!” și își propune să vină în ajutorul persoanelor care nu se pot deplasa pentru a-și cumpăra alimente, medicamente sau produse de igienă personală, în contextul pandemiei de Covid-19.

Până în prezent, au fost luați în evidență 300 de feteșteni care au nevoie de sprijin, iar cât se poate de repede, la Centrul de voluntariat va fi disponibil și un număr de telefon pentru identificarea altor cazuri sociale.

Detalii se pot obține la nr. de telefon 0722.785.419 sau 0751.622.112.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*