Jandarmii ialomițeni vor fi la datorie și în noaptea de Revelion

Jandarmii ialomițeni vor fi la datorie și în noaptea de Revelion. FOTO IJJ Ialomița

Peste 120 jandarmi ai IJJ Ialomița vor acționa în perioada sărbătorilor prilejuite de trecerea dintre ani, atât în mod independent cât și în cooperare cu polițiștii ialomițeni, astfel încât manifestările publice să se desfășoare în condiții de siguranță.

Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița, o atenție deosebită în această perioadă va fi acordată respectării legislației specifice referitoare la regimul materialelor pirotehnice (petarde, artificii), obiecte care ar putea răni sau crea stări de pericol, atât pentru copii cât și pentru adulți deopotrivă.

„Vă reamintim că deținerea, comercializarea sau folosirea, fără autorizare, a obiectelor pirotehnice, constituie infracțiune. Recomandăm cetățenilor să nu achiziționeze astfel de materiale și să nu încurajeze utilizarea lor de către copii, pentru a preveni producerea unor accidente”, au transmis reprezentanții IJJ Ialomița.

Pe timpul evenimentelor specifice organizate în aer liber dedicate marcării trecerii în Noul An, precum și în toate zonele aglomerate, pentru evitarea îmbolnăvirilor, vor fi respectate măsurile de prevenire a răspândirii infecțiilor cu virusul Sars-CoV-2, fiind obligatorie purtarea măștii de protecție.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*