Jandarmii ialomițeni au donat sânge pentru o fetiță bolnavă de leucemie

Jandarmii ialomițeni au donat sânge pentru o fetiță bolnavă de leucemie. FOTO IJJ Ialomița

Jandarmii ialomițeni, din dorința de a fi alături de Maria Gabriela, o fetiță în vârstă de 12 ani, internată la Institutul Clinic Fundeni diagnosticată cu leucemie, nu au rămas nepăsători apelului umanitar lansat la nivel local și s-au prezentat încă de la primele ore ale dimineții la Centrul de Transfuzie Sanguină Ialomița pentru a dona sânge.

„Un gest atât de simplu, care, pe lângă satisfacția de a ajuta, aduce o alinare celor care sunt în suferință și care, mai mult ca oricând, au nevoie de ajutorul nostru, al tuturor. De altfel, în cadrul Jandarmeriei Ialomița există mai mulți jandarmi care sunt donatori onorifici, în sensul că, periodic, merg și donează sânge”, au transmis reprezentanții IJJ Ialomița.

Acești au mulțumim celor care și-au arătat disponibilitatea pentru a se implica în această inițiativă onorabilă și au lansat și un îndemn pentru toți membrii comunității, să se alăture prin voluntariat acestor acțiuni umanitare, în scopul acordării unui real ajutor persoanelor aflate în dificultate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*