Jandarmii ialomițeni au alergat alături de voluntari la “Ștafeta Veteranilor”

Jandarmii au alergat alături de voluntari la “Ștafeta Veteranilor”. FOTO IJJ Ialomița

Jandarmii ialomițeni au participat luni, 04 octombrie, la a VIII-a ediție a “Ștafetei Veteranilor”, acțiune organizată de Asociația Invictus România împreună cu M.Ap.N., care presupune purtarea în alergare și pe bicicletă, pe trei trasee care însumează aproximativ 3800 de kilometri, a unei ștafete reprezentată de una dintre culorile drapelului tricolor – albastru, galben și roșu.

Startul Ștafetei s-a dat vineri, 1 octombrie, pe traseul albastru, din faţa Mausoleului Eroilor din Mărăşeşti, având ca destinație finală, municipiul Carei, ultima localitate transilvană eliberată la 25 octombrie 1944, când Ştafeta îşi va împlini misiunea şi va prezenta onorul, în mod simbolic, tuturor celor care s-au jertfit pentru România.

Jandarmii ialomițeni au luat startul la Monumentul Eroilor Revoluției din Slobozia iar după 90 de kilometri și aproximativ 10 ore de alergat și pedalat, Ștafeta albastră a ajuns la Brăila, unde a fost predată următorilor voluntari militari și civili.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*