ISJ Ialomița: „Campania Vaccinare și testare pentru învățare! are primele rezultate”

Inspectoratul Școlar Județean Ialomița continuă demersurile privind asigurarea și respectarea măsurilor și a regulilor de protecție și de siguranță epidemiologică în școli și susține campania de vaccinare a personalului din educație și a elevilor cu vârsta peste 16 ani.

Astfel, conform datelor primite de la unitățile de învățământ din județ, situația privind vaccinarea elevilor cu vârsta mai mare de 16 ani se prezintă astfel:

  • Nr. elevi cu vârsta mai mare de 16 ani, înmatriculați în anul școlar 2020 – 2021: 6.976
  • Nr. elevi vaccinați: 663
  • Nr. elevi care intenționează să se vaccineze: 841

În urma colaborării dintre Inspectoratul Școlar Județean Ialomița, Direcția Județeană de Sănătate Publică Ialomița și conducerea liceelor și a școlilor profesionale din județ, elevii cu vârsta mai mare de 16 ani vor fi programați, în perioada care urmează, în centrele de vaccinare zonale din județ.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*