Investiții de peste 46 milioane lei în sursele de apă și rezervoarele RAJA SA din mai multe localități ialomițene

Sediul SC RAJA SA. FOTO Adrian Boioglu
Sediul SC RAJA SA. FOTO Adrian Boioglu

RAJA SA Constanța va decide până la 20 ianuarie 2020 cine este câștigătorul achiziției pentru lucrările de amploare programate în județul Ialomița. Proiectul, în valoare de 46.017.568 lei prevede lucrări la sursele de apă din Căzănești, Fetești, Țăndărei. Totodată, vor intra în lucru și stațiile de tratare de la Căzănești, Dridu, Fierbinți Târg, Fetești și Țăndărei.

Compania RAJA Sa are în vedere, odată cu acest proiect, să reabiliteze stațiile de pompare Căzănești, Dridu, Fetești și Țăndărei.

Contractul implică lucrări de proiectare și execuție pentru extinderea și reabilitarea sistemelor cu apă în localitățile menționate. Proiectul va fi împărțit în 4 sectoare de lucrări fiecare cu o garanție de 3 ani.

Compania care va executa lucrările trebuie să respecte anumite cerințe minime. Cifra de afaceri anuală realizată în anii 2016, 2017 și 2018 trebuie să fie mai mare sau egală cu 40 milioane lei. Dacă este vorba de o asociere de firme, atunci se iau în calcul veniturile tuturor.

Ofertantul trebuie să facă și dovada că a executat anterior (pe o perioadă de 5 ani) lucrări de acest fel.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*