Investiții de aproape 60 de milioane de lei, demarate de RAJA în infrastructura de apă și apă uzată din județul Ialomița

Noi investiții demarate în infrastructura de apă și apă uzată din Ialomița. FOTO RAJA SA

La sediul central al RAJA SA a avut loc miercuri, 20 ianuarie, semnarea unui contract de lucrări derulate în cadrul Proiectului Regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din aria de operare a SC RAJA SA Constanța, prin  Programul Operațional Infrastructură Mare.

Alături de conducerea societății, reprezentată de directorul general al societății, Aurel Presură, la evenimentul de semnare a contractului de lucrări „Surse de apă Căzănești, Fetești, Țăndărei. Stații de tratare Căzănești, Dridu, Fierbinți Târg, Fetești, Țăndărei. Reabilitare rezervoare Fetești, Țăndărei, Căzănești. Reabilitare stații de pompare Căzănești, Dridu, Fetești, Țăndărei” a fost prezent și primarul orașului Căzănești, Traian Stelian.

Investiția are ca obiectiv principal îmbunătățirea calității apei tratate în Gospodăriile de apă din localitățile Căzănești, Dridu, Fierbinți Târg, Fetești și Țăndărei din județul Ialomița, prin reabilitarea forajelor existente și realizarea a 13 foraje noi.

Valoarea totală a contractului este de 59.787.605,34 lei cu TVA și se va derula pe o perioadă de 24 de luni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*