Începe INDAGRA 2021, cel mai așteptat eveniment al toamnei, la ROMEXPO

Începe INDAGRA 2021, cel mai așteptat eveniment al toamnei!

ROMEXPO împreună cu Camera de Comerț și Industrie a României organizează, între 27 – 31 octombrie, INDAGRA 2021 – cel mai cunoscut eveniment agricol din România.

Târgul internațional de produse și echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii și zootehniei are loc atât în pavilionul B1 al Centrului Expozițional ROMEXPO, cât și pe platformele exterioare și se desfășoară sub Înaltul Patronaj al Președintelui României.

Manifestarea prezintă tendințele anului 2021 din domeniul agriculturii, viticulturii, horticulturii și zootehniei și este prilejul perfect pentru prezentarea inovațiilor din acest sector și a soluțiilor care duc la îmbunătățirea performanțelor în afacerile agricole.

Pe parcursului celor cinci zile de târg, peste 130 de companii, din 12 țări, își expun cele mai noi produse și prezintă soluții și servicii pe o suprafață de 12.600 mp. Evenimentul înregistrează un grad de internaționalizare de 25 la sută.

INDAGRA 2021 se bucură de prezența a 12 țări reprezentative pentru inovațiile din domeniul agricol: Belgia, Bulgaria, Federația Rusă, Germania, Grecia, Italia, Olanda, Polonia, România, Serbia, Turcia, Ungaria. Mai mult decât atât, INDAGRA 2021 beneficiază și de participarea oficială internațională a Rusiei.

În cadrul târgului, expozanții își lansează produsele anului, întâlnesc noi parteneri de afaceri, dau curs dialogului de business, își prezintă oferta de echipamente și tehnologii menite să crească productivitatea în agricultură, precum și noutățile din agronomie, zootehnie, pomicultură, floricultură sau viticultură.

Ca la fiecare ediție, târgul susţine ideea de dezvoltare a agriculturii din România cu ajutorul cercetării și inovațiilor și promovează produselor românești pe piața internă și externă.

La INDAGRA 2021, expozanții își prezintă produsele în cadrul unor saloane tematice, precum:

  1. Salonul de Agricultură

PAVILION B1

  • material săditor, semințe, îngrășăminte pentru agricultură, echipamente pentru viticultură;
  • sisteme irigații și echipamente
  • sere și solarii
  • mașini, utilaje, echipamente agricole
  • silozuri, participări de grup, bănci.
  1. Salonul de Zootehnie – PAVILION B1
  • utilaje și echipamente pentru zootehnie
  1. Indagra – Food – PAVILION B1
  • materii prime și produse alimentare

      Platformele exterioare: B1, H3, Aleea Crown

  • retaileri, comercianți, producători din industria alimentară
  1. Salonul de utilaje agricole

Platformele exterioare 1, 4, 10, 11, 12, V5, V6, C1, Aleea Negustorilor

  • Platforma 1, 4 – utilaje agricole mari, echipamente;
  • Platforma 10, 11 – utilaje agricole mari, echipamente;
  • Platforma 12 – utilaje agricole mari, echipamente;
  • Platforma V5, V6 – utilaje agricole mari, echipamente;
  • Aleea Negustorilor – echipamente pentru irigații, echipamente zootehnice, semințe, bulbi;
  • Platforma C1 – pomi fructiferi, bulbi, flori, semințe.

Detalii suplimentare despre manifestare pe www.indagra.ro

Program expozițional:

  • 27 – 30 octombrie 2021, interval orar 9:00 – 18:00
  • 31 octombrie 2021, interval orar 9:00 – 16:00

Organizatorii anunță că au fost luate toate măsurile ca evenimentul să se desfășoare în condiții de maximă siguranță sanitară. Accesul în Centrul Expozițional ROMEXPO se va face în baza unor proceduri de triere epidemiologică, respectând legislația în vigoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*