Incendiu la o locuință din comuna Dridu

Incendiu la o locuință din comuna Dridu. FOTO ISU Ialomița

Pompierii Detașamentului Urziceni au intervenit marți, 05 aprilie, pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință din comuna Dridu.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, pompierii s-au deplasat la locul intervenției cu două autospeciale de stins cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

„La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta la nivelul acoperișului și în două încăperi ale locuinței. Din fericire nu s-au înregistrat victime ci doar pagube materiale”, au transmis reprezentanții ISU Ialomița.

În incendiu au ars acoperișul locuinței, pe o suprafață de aproximativ 130 de metri pătrați, podul construit din lemn și căptușit cu stuf, pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați, mobilierul din două camere, aparate electronice și electrocasnice și o centrală termică pe lemne. Sursa probabilă de aprindere a fost jar sau scânteie, împrejurarea determinantă fiind depozitarea cenușii/jarului în apropierea centralei pe lemne și a magaziei de lemne.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*