Incendiu izbucnit într-o anexă a Unității de Primiri Urgențe din Spitalul Județean Slobozia

Spitalul Județean de Urgență Slobozia. FOTO Paul Alexe

Un incendiu a izbucnit în seara zilei de luni, 25 octombrie, într-o anexă a Unității de Primiri Urgențe din Spitalul Județean Slobozia, focul fiind stins în scurt timp de către personalul aflat în tură fără să se înregistreze victime ori pagube materiale.

Potrivit reprezentanților unității sanitare, în cursul serii de luni, 25 octombrie, în jurul orelor 20.45, Spitalul Județean de Urgență Slobozia (SJUS) s-a confruntat cu un incident cauzat de o defecțiune constructivă a unui corp de iluminat cu led care s-a aprins, rezultând un incendiu minor într-una din anexele Unității de Primiri Urgențe (UPU).

„Incidentul a fost observat și neutralizat imediat de către personalul aflat in tură. În urma acestui incident nu au rezultat pagube materiale sau omenești. Mulțumim pe această cale personalului UPU care a dat dovada de vigilență, stăpânire de sine și rapiditate în neutralizarea incidentului, limitând la maximum urmările acestuia. SJUS se preocupă constant de instruirea angajaților săi în vederea creșterii capacității de reacție la incidente și situații cu potențial de risc”, au precizat sursele citate.

În urma acestui incident va fi elaborat un plan de măsuri cu obiectivul de a crește siguranța în exploatare în condiții de stres și activitate susținută.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*