ILnews TV: Primarul municipiului Fetești, Sorin Gafițoi și viceprimarul Laurențiu Șonchereche fac un bilanț al mandatului

Primarul municipiului Fetești, Sorin Gafițoi și viceprimarul Laurențiu Șonchereche. FOTO Adrian Boioglu
Primarul municipiului Fetești, Sorin Gafițoi și viceprimarul Laurențiu Șonchereche. FOTO Adrian Boioglu

Primarul municipiului Fetești, Sorin Gafițoi și viceprimarul Laurențiu Șonchereche vorbesc într-un interviu acordat ILnews TV despre proiectele realizate în mandatul lor.

Sorin Gafițoi a afirmat că toate proiectele implementate sunt foarte importante pentru comunitate și acoperă domenii diferite. El s-a referit la unul dintre cele mai importante investiții realizate în municipiu. Este vorba de realizarea unui sistem integrat de transport în Fetești, ce presupune achiziția unor autobuze electrice și asfaltarea unor străzi. Valoarea proiectului depășește 45 de milioane de lei.

Viceprimarul Laurențiu Șonchereche a declarat că municipalitatea s-a axat și pe investiții în educație și au fost construite grădinițe, au fost reabilitate clădiri mai vechi și au fost atrase fonduri europene pentru creșterea eficienței energetice la două unități de învățământ din Fetești.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*