Ialomițean salvat după ce a căzut într-un canal de vizitare adânc de șapte metri

Bărbat salvat de pompieri dintr-un canal de vizitare. FOTO ISU Ialomița
Bărbat salvat de pompieri dintr-un canal de vizitare. FOTO ISU Ialomița

Un bărbat a fost salvat, marți, de pompierii ialomițeni, după ce a căzut într-un canal de vizitare elevator al unei societăți comerciale din satul Gimbășani, comuna Cosâmbești.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, incidentul s-a petrecut în jurul orei 15.25, iar în sprijinul bărbatului de 43 de ani s-au deplasat de urgență trei echipaje de salvare de la Detașamentul de Pompieri Slobozia și o echipă medicală de la Serviciul Județean de Ambulanță Ialomița.

„Pacientul, era conștient, cu un traumatism hemitoracic și un traumatism la membrul superior stâng. Acesta a căzut într-un canal de vizitare elevator adânc de aproximativ șapte metri și nu a mai putut ieși de unul singur”, au precizat sursele citate.

Victimei i s-a acordat primul ajutor medical de către paramedici, a fost scoasă și transportată de pompieri către autosanitara SAJ, fiind preluată spre îngrijire de cadrele medicale și transportată la Spitalul Județean de Urgență din Slobozia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*