Ialomițean cercetat penal pentru deținerea de dispozitive care distrug resursele acvatice

Ialomițean cercetat penal pentru deținerea de dispozitive care distrug resursele acvatice

Un bărbat de 35 de ani, din orașul Fierbinți – Târg, s-a ales cu un dosar de cercetare penală după ce a fost depistat în flagrant de polițiștii ialomițeni în timp ce avea asupra sa mai multe obiecte interzise la deținere care distrug resursele acvatice.

Potrivit IPJ Ialomița, la data de 14 decembrie, în jurul orei 12.00, polițiștii din cadrul Secției Rurală nr. 5 Jilavele, în timp ce efectuau o acțiune în zona lacului de acumulare Dridu în vederea prevenirii și combaterii braconajului piscicol, au depistat pe mal un bărbat în vârstă de 35 de ani, din orașul Fierbinți – Târg, în timp ce avea asupra sa mai multe obiecte interzise la deținere care distrug resursele acvatice. În urma controlului efectuat au fost găsite un acumulator auto, aparat de amplificare al curentului electric, cabluri și conductori electrici, bunuri ce au fost confiscate în vederea continuării cercetărilor.

Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „deținerea aparatelor și a dispozitivelor care distrug resursele acvatice vii prin curentare”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*