Ghișeele de eliberare a certificatelor de cazier judiciar, de la nivelul IPJ Ialomița, își modifică programul de funcționare

IPJ Ialomița. FOTO G. M.
IPJ Ialomița. FOTO G. M.

În contextul stării de alertă, activitatea ghișeelor de eliberare a certificatelor de cazier judiciar/ integritate comportamentală, de la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, se efectuează după un nou program.

Astfel,

  • Ghișeu Poliția Municipiului Slobozia: luni – vineri: ora 08.00 – 12.00/ 13.00 – 14.00;
  • Ghișeu Poliția Municipiului Urziceni: luni – vineri: ora 09.00 – 12.00/ 13.00 – 14.00;
  • Ghișeu Poliția Municipiului Fetești: luni, marți, vineri: ora 09.00 – 12.00/ miercuri, joi: ora 10.00 – 12.00/ 14.00 -15.00
  • Ghișeu Poliția Oraș Țăndărei: luni – joi: ora 09.00 – 11.00.

Cetățenii care solicită personal eliberarea cazierului sau a certificatului de integritate comportamentală vor respecta obligatoriu următoarele măsuri de protecție sanitară: purtarea măștilor de protecție, păstrarea distanței sociale, dezinfectarea mâinilor.

„Pentru evitarea producerii aglomerației la ghișeu, recomandăm cetățenilor să se prezinte la ghișee cu cererile de eliberare a certificatelor de cazier judiciar sau integritate comportamentală, gata completate, conform modelelor de pe site-ul Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița”, au transmis reprezentanții IPJ Ialomița.

Persoanele care solicită obținerea certificatul de cazier judiciar în vederea depunerii la dosare de concurs, angajare, licitație, etc, la instituțiile publice și organele de specialitate ale administrației publice – primării, instituții din sistemul de învățământ, sănătate, S.R.P.C.I.V., D.G.A.S.P.C., etc, pot solicita acestor instituții obținerea extrasului de pe cazierul judiciar sau a certificatului de integritate comportamentală, în baza consimțământului expres al persoanei pentru care se efectuează verificări specifice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*