Gabriel Cateliu, candidatul Alianței USR-Plus la Primăria Urziceni

Gabriel Cateliu, candidatul USR-Plus la Primăria Urziceni

Gabriel Cateliu a fost prezentat oficial candidatul Alianței USR PLUS pentru funcția de primar al municipiului Urziceni la alegerile locale din iunie 2020. La evenimentul de lansare au participat membri USR și PLUS Urziceni, invitați din filialele locale din județul Ialomița, parlamentari USR și susținători ai Alianței.

„Suntem o echipă puternică, discuțiile pentru desemnarea candidatului la primărie au decurs fără probleme și suntem încrezători că putem câștiga primăria Urziceni. Pornim cu încredere pentru că, într-un timp foarte scurt, filialele USR și PLUS au atras numeroși oameni de calitate, recunoscuți în comunitate pentru profesionalismul lor. Vrem ca Urziceni să devină un oraș performat, iar pentru asta vom pune la dispoziție toate resursele și energia noastră”, afirmă Gabriel Cateliu, candidatul USR PLUS la primăria Urziceni.

Cateliu este unul dintre cei mai tineri candidați ai Alianței la primăria unui municipiu din România fiind, la doar 30 de ani, directorul unei companii de procesare a laptelui din Urziceni. De profesie economist, Cateliu este absolvent al Facultății de Economie și Turism din cadrul Universității Romano-Americane și al programului de master de Comunicare Politică și Marketing Electoral, la Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA).

Președintele filialei locale a USR, Elena Radu, a reafirmat sprijinul pentru candidatul Alianței:

„Îmi doresc un viitor în Urziceni alături de oameni tineri și competenți. Avem toată încrederea în Gabriel și cu siguranță, cu energia și competența sa, va aduce un suflu nou de care primăria Urziceni are atât de mare nevoie”, a spus aceasta. La eveniment a fost prezent și consilierul USR la Primăria București, Florin Ivan, care a vorbit despre atuurile candidatului Alianței USR PLUS Urziceni în lupta cu administrația PNL care conduce orașul de 16 ani: „Îl cunosc de mulți ani pe Gabriel, încă de când am pus împreună bazele USR în 2016. Cred că, prin candidatura lui, va aduce la Urziceni ceea ce a lipsit cu desăvârșire în ultimii ani: competență și deschidere față de oameni”.

Deputatul Tudor Pop, membru al Comisiei pentru Sănătate și Familie din Parlamentul României, a vorbit despre gravele problemele pe care orașul Urziceni le are în acest domeniu:

„Stiu că există un deficit de medici în spitalul municipal și că liniile de gardă sunt neacoperite. Ambulatoriul se închide la ora 16.00 și un pacient care dorește să-și schimbe un pansament nu mai are unde. Știu și că orașul nu are nici măcar o farmacie non stop sau cu program prelungit, nu mai vorbesc de un cabinet stomatologic non stop sau de weekend. Soluțiile USR PLUS le veți regăsi în programul de guvernare locală a viitorului primar Gabriel Cateliu”, a declarat deputatul.

„Mesajul meu pentru cetățeni este clar: îmi doresc ca Urziceni să devină un oraș performant, cu și despre oameni”, a mai declarat candidatul USR-PLUS.

În perioada următoare, Alianța USR PLUS va începe un proces de consultare a cetățenilor și își va prezenta echipa pentru Consiliul Local, precum și soluțiile la problemele municipiului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*