FOTO VIDEO Patrula de ordine publică a jandarmeriei Ialomița de pe raza municipiului Urziceni „lovește din nou”

Jandarmii ialomițeni l-au prins în flagrant pe pescar. FOTO IJJ Ialomița

După ce în cursul zilei de 3 februarie au surprins un grup de patru bărbați la braconat piscicol, astăzi jandarmii au fost surprins un bărbat, în timp pescuia ilicit pe malul Ialomiței, în apropiere de municipiul Urziceni cu unelte de tip halău, fără a avea licență sau autorizație de pescuit

Un echipaj al Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița se afla în patrulare în jurul orei 15.30, când au observat, pe malul drept al râului Ialomița, în zona stației de carburanți, un bărbat care pescuia. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că acesta folosea unelte de tip halău. Bărbatul a încercat să explice faptul că a instalat plasa cu puțin timp în urmă și nu a prins nimic, susținând că nu a comis, până la momentul respectiv, nicio infracțiune.

Jandarmii nu au plecat urechea la povestea pescărească și au întocmit acte de constatare sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzută de art. 64, lit. a) pescuitul comercial sau sportiv fără licență sau autorizație de pescuit și i) producerea, importul, comercializarea, deținerea sau folosirea la pescuit de către persoanele neautorizate a năvoadelor, voloacelor, prostovoalelor, vârșelor, vintirelor, precum și a altor tipuri de unelte de pescuit commercial din OG 23/2008 privind pescuitul și acvacultura.

Documentele întocmite și bunurile confiscate de la persoana în cauză vor fi predate lucrătorilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*