FOTO VIDEO Acțiune de amploare a poliției în Țăndărei și Slobozia

Străzile Slobozia au fost luate cu asalt de poliție. FOTO IPJ Ialomița

În cadrul unor acțiuni de amploare desfășurate ieri, 4 aprilie, între orele 14:00 – 22:00, pe raza orașului Țăndărei și a municipiului Slobozia, au fost constituite 20 de dispozitive de ordine și siguranță publică şi puncte de verificare, acoperite cu peste 160 de polițiști, jandarmi, militari și polițiști locali, care au verificat modul de respectare a reglementărilor legale instituite în perioada stării de urgenţă.

La data de 4 aprilie, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, cu sprijinul efectivelor Direcțiilor din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, au acționat pentru aplicarea măsurilor stabilite prin ordonanţele militare adoptate, scopul activităților fiind prevenirea și limitarea răspândirii COVID-19 și totodată combaterea criminalităţii sub toate formele ei.

Urmare a neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 76 de sancțiuni contravenționale, cele mai multe pentru pentru nerespectarea prevederilor ordonanțelor militare privind circulația pe drumurile publice, valoarea totală a acestora fiind de peste 13.000 de lei.

Au fost controlate în trafic 630 de autovehicule și legitimate peste 900 de persoane.

Polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au efectuat verificări pe raza orașului Țăndărei la persoanele fizice deținătoare de arme, în cadrul activităților fiind ridicate 11 arme letale și 2 neletale, în conformitate cu prevederile stabilite prin ordonanțele militare.

De asemenea, polițiștii de Investigare a Criminalității Economice au acționat pentru prevenirea si combaterea faptelor de evaziune fiscală și protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări servicii ilicite și au confiscat bunuri în valoare de peste 2000 de lei.

Astfel de acțiuni vor fi executate în mod permanent pe raza județului Ialomița, în sistem integrat, în scopul prevenirii răspândirii infecției cu virusul Covid-19, cât și pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*