FOTO VIDEO Acțiune de amploare a forțelor de ordine în Urziceni și Bărbulești, unde s-au înregistrat în ultima perioadă mai multe încălcări ale legii

Polițiștii au verificat actele tuturor persoanelor. FOTO IPJ Ialomița

În cursul zilei de 3 aprilie în cadrul unei acțiuni de amploare desfășurată pe raza Municipiului Urziceni și a comunei Bărbulești, peste 160 de polițiști au acționat pentru verificarea modului de respectare a reglementărilor legale instituite în perioada stării de urgenţă.

Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, cu sprijinul efectivelor Direcțiilor din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, au acționat atât în filtre rutiere cât și în patrule de ordine și siguranță publică în vederea respectării interdicțiilor impuse persoanelor aflate în izolare sau carantină precum și a celor impuse pe timpul stării de urgentă.

Urmare a neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 151 de sancțiuni contravenționale, cele mai multe pentru pentru nerespectarea prevederilor ordonanțelor militare privind circulația pe drumurile publice, valoarea totală a acestora fiind de peste 22.000 de lei.

Au fost controlate în trafic 944 de autovehicule și legitimate peste 1000 de persoane.

Un bărbat din comuna Bărbulești, care nu a respectat măsura izolării, a fost depistat de polițiști la volanul unui autoturism, fiind condus la un centru de carantină obligatorie pe raza județului Ialomița.

De asemenea, polițiștii de Investigare a Criminalității Economice au acționat pentru prevenirea si combaterea faptelor de evaziune fiscală și protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări servicii ilicite.

Aceștia au sancționat 12 operatori economici și au confiscat bunuri în valoare de peste 2700 de lei, respectiv clor, alcool sanitar, produse alimentare și țigarete.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*