FOTO Un mort și trei răniți, într-un accident rutier petrecut pe DN 2, pe raza comunei Coșereni

Un mort și trei răniți, într-un accident rutier petrecut pe raza comunei Coșereni. FOTO ISU Ialomița

O persoană a murit, iar altele trei au fost rănite, miercuri, 30 decembrie, într-un accident rutier produs pe raza comunei Coșereni.

Potrivit ISU Ialomița, pompierii militari au intervenit, în jurul orei 14.00, la un accident rutier produs pe DN 2, pe raza comunei Coșereni, în care au fost implicate două autoutilitare, din care au rezultat patru victime, dintre care o victimă rămasă încarcerată. La fața locului s-au deplasat de urgență o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni și două echipaje ale SAJ Ialomița.

„Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea victimei rămasă încarcerată, ulterior fiind preluată și transportată de un echipaj SAJ la Spitalul Municipal Urziceni. O altă victimă a fost găsită în stop cardio-respirator și au fost începute imediat manevrele de resuscitare de către echipajele SMURD și SAJ. Victima aflată în stop cardio-respirator nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarată decedată de echipajul SAJ”, au precizat sursele citate.

Celorlalte două victime le-au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului de echipajul SMURD, ulterior acestea refuzând transportul la spital.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*