FOTO Trei răniți, între care unul grav, în urma unui accident rutier produs la ieșire din municipiul Slobozia. UPDATE Victima rănită grav a murit la spital

Trei răniți într-un accident rutier produs la ieșire din Slobozia. FOTO ISU Ialomița
Trei răniți într-un accident rutier produs la ieșire din Slobozia. FOTO ISU Ialomița

Trei persoane au fost rănite, marți la prânz, într-un accident de circulație petrecut la ieșirea din municipiul Slobozia către Urziceni, în care au fost implicate trei vehicule.

Salvatorii ialomițeni au fost solicitați să intervină, marți, în jurul orei 12.00, la un accident rutier produs pe DN2A, la ieșirea din Slobozia, în care au fost implicate două autoturisme și o autoutilitară. În sprijinul persoanelor implicate în coliziune, s-au deplasat de urgență pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia, cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanța SMURD și două echipaje SAJ Ialomița.

În urma accidentului au fost rănite trei persoane, o femeie și doi bărbați, dintre care o victimă a fost încarcerată. Ulterior, cele trei victime au fost transportate cu ambulanța SMURD și ambulanțele SAJ la Spitalul Județean de Urgență Slobozia.

Potrivit polițiștilor ialomițeni, din primele verificări a reieșit ca șoferul unui autoturism, în timp ce se deplasa pe DN 2A, dinspre Slobozia către Urziceni, a virat la stânga fără să acorde prioritate de trecere unei autoutilitare condusă regulamentar din sensul opus de mers. Un alt șofer care se afla în coloana pe sensul de mers Slobozia către Urziceni, pentru a evita impactul a virat dreapta și s-a răsturnat în șanțul de pe marginea drumului.

Șoferii autoutilitarei și celui de-al treilea autovehicul au fost testați cu aparatul Drager, rezultatele fiind negative. Primul conducător auto nu a putut fi testat din cauza rănilor suferite.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

UPDATE

O tânără de 20 de ani, pasager al primului autoturism, a decedat la spital

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*