FOTO Polițiștii ialomițeni au descins în mai multe locații din Urziceni și Manasia, de unde au confiscat patru arme

Polițiștii au găsit mai multe arme în urma perchezițiilor. FOTO IPJ Ialomița

12 percheziții domiciliare, 4 arme ridicate de polițiști, 145 de sancțiuni contravenționale aplicate și 6 infracțiuni constatate în flagrant. Este bilanțul unei acțiuni de amploare desfășurată de polițiștii ialomițeni pe raza municipiului Urziceni și comunei Manasia, pentru depistarea și sancționarea faptelor antisociale.

Peste 90 de polițiști de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale, arme, explozivi şi substanţe periculoase, cu sprijinul luptătorilor de acțiuni speciale, au desfășurat o razie în dimineața de 17 februarie, în cadrul căreia au fost efectuate percheziții domiciliare ce au vizat documentarea activității infracționale a unor persoane bănuite că ar deține ilegal arme și muniții.

În urma descinderilor, polițiștii au ridicat de la domiciliul unui bărbat din localitatea Manasia, trei arme tip pușcă airsoft, iar de la un bărbat din municipiul Urziceni a fost confiscat un pistol tip airsoft. Armele descoperite vor fi expertizate în vederea stabilirii regimului acestora.

În cadrul acțiunii au fost instituite filtre rutiere în principalele intersecții, zone de acces și ieșiri din municipiul Urziceni, pe DN 2A, precum și pe raza localităților învecinate.

Polițiștii au aplicat 145 de sancțiuni contravenționale în valoare de 52.200 de lei, și au reținut 6 permise de conducere pentru alcool, depășire neregulamentară, viteză și neacordare de prioritate.

De asemenea, polițiștii de investigații criminale, în baza mandatelor de percheziție puse în executare, s-au sesizat din oficiu și au întocmit pe numele a 6 persoane dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și folosirea de instalații clandestine în scopul racordării directe la rețea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*