FOTO Patru răniți după ce un microbuz cu persoane s-a ciocnit cu un autoturism în satul Cotorca din comuna Glodeanu Siliștea, județul Buzău

Patru răniți după ce un microbuz cu persoane s-a ciocnit cu un autoturism. FOTO ISU Ialomița

 

Salvatorii ialomițeni au fost solicitați să intervină, miercuri noapte, după ce o autoutilitară ce transporta nouă persoane s-a ciocnit cu un autoturism în care se afla o persoană, din coliziune rezultând patru victime. Accidentul s-a petrecut în satul Cotorca din comuna Glodeanu Siliștea, județul Buzău.

„În sprijinul lor s-au deplasat la locul intervenției salvatori de la Detașamentul de pompieri Urziceni cu o autospecială cu modul de descarcerare și o autosanitară SMURD, plus trei echipaje medicale de la SAJ Buzău”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

Șoferul autoturismului, un bărbat de 61 de ani, a fost rănit grav. El a primit îngrijirile medicale inițiale de la un echipaj al Serviciului de Ambulanță și a fost transportat la spital. Alți trei ocupanți ai autoutilitarei, doi bărbați de 34 de ani și unul de 42 de ani, s-au ales cu multiple traumatisme și escoriații. Ei au fost preluați de echipele SMURD și SAJ, li s-a acordat primul-ajutor medical și au fost transportați la spitalul județean din Buzău.

De asemenea, pompierii au acționat pentru deconectarea bornelor de la bateriile mașinilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*