FOTO Incendiu la o casă din satul ialomițean Gimbășani. Proprietarul, de 91 de ani, a suferit un atac de panică

Incendiu la o casă din satul Gimbășani. FOTO ISU Ialomița

Salvatorii ialomițeni au fost solicitați să intervină, în cursul nopții de luni spre marți, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din satul Gimbășani, comuna Cosâmbești.

Potrivit inspectoratului pentru Situații de Urgență al județul Ialomița, incendiul a fost semnalat în jurul orei 02.00, iar la fața locului s-au deplasat trei echipaje de pompieri, din cadrul Gărzii Slobozia, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, precum și o ambulanță SMURD. În sprijinul salvatorilor au fost alertați și membri Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din localitate.

„La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta cu flacără deschisă, atât în interiorul locuinței, cât și la nivelul acoperișului. Pentru lichidarea incendiului și îndepărtarea efectelor negative, militarii au acționat trei ore. A fost înlăturat riscul de explozie, din interiorul bucătăriei fiind scoase trei butelii de către forțele de intervenție”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

Proprietarul locuinței, în vârstă de 91 de ani, a fost ajutat de vecini să iasă, până la sosirea echipajelor de pompieri. Acesta a suferit un atac de panică și i-au fost acordate îngrijiri medicale de echipajul SMURD, iar ulterior a refuzat transportul la spital.

Flăcările au distrus mobilier, bunuri electrocasnice, precum și acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați. Cauza probabilă a producerii incendiului a fost jarul căzut din sobă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*