FOTO Doi copii răniți în timp ce se aflau pe trotuar de două mașini care s-au ciocnit și apoi au ieșit de pe șosea. Accidentul s-a petrecut în localitatea Amara

Copii răniți în timp ce se aflau pe trotuar de două mașini care au ieșit de pe șosea. FOTO IPJ Ialomița

Doi copii, o fetiță de 6 ani și un băiat de 12 ani, au fost răniți vineri seara, fiind loviți, în timp ce se aflau pe trotuar, de două autoturisme care s-au ciocnit și apoi au ieșit de pe șosea.

Potrivit polițiștilor ialomițeni, șoferul unui autoturism, în timp ce se deplasa pe raza orașului Amara, nu a observat intenția altui conducător auto care se deplasa în aceeași direcție de mers de a vira la stânga și l-a acroșat. În urma coliziunii, unul dintre autoturisme a ajuns pe trotuarul de pe marginea drumului lovind un minor, iar cel de-al doilea autoturism a intrat într-un copac de pe marginea drumului, acesta lovind un alt copil. De asemenea în urma accidentului, o femeie în vârstă de 26 de ani, pasageră al celui de-al doilea autoturism, a fost rănită.

La locul solicitării, s-au deplasat de urgență două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și două echipaje ale SAJ Ialomița – substația Slobozia.

„În urma impactului, autoturismele au acroșat doi minori, un băiat și o fetiță, cu vârstele de aproximativ 12 ani și 6 ani, care se aflau pe trotuarul de lângă partea carosabilă. Acestora le-a fost acordat primul ajutor de către echipajele medicale de la locul intervenției. Băiatul a suferit un traumatism la membrul superior drept și excoriații, iar fetița suspiciune de fractură la membrul inferior stâng. Din eveniment a mai rezultat o victimă,  pasageră în unul din autoturisme, în vârstă de aproximativ 26 de ani, care a suferit un atac de panică”, au precizat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița.

Toate cele trei victime, au fost preluate și transportate de către echipajul SMURD și echipajele SAJ, la Spitalul Județean de Urgență Slobozia.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul Drager, rezultatul indicând valori negative. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*