FOTO Copiii care se jucau cu focul au aprins din greșeală un grajd dintr-o gospodărie din localitatea Drăgoești

Incendiul a fost stins înainte să se propage la alte clădiri. FOTO ISU Ialomița

În cursul zilei de 1 aprilie, în jurul orei 13.10, dispeceratul ISU Ialomița a fost anunțat prin apel 112 despre izbucnirea unui incendiu produs la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Drăgoești.

Pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Urzicei, au intervenit pentru localizarea și stingerea incendiului cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

Incendiul se manifesta cu flacără deschisă la un adăpost de animale, iar pentru lichidarea acestuia au lucrat 6 subofițeri mai bine de o oră,  neexistând pericol de extindere la vecinătăți. Din fericire, în adăpost nu se aflau animale.

A ars adăpostul de animale pe o suprafață de aproximativ 10 mp, 50 baloți de paie care erau depozitați lângă grajd și un metru cub de material lemnos.  Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind jocul copiilor cu focul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*