FOTO Aproape 100 de persoane amprentate într-o amplă acțiune de prevenire şi combatere a faptelor antisociale, desfășurată în Slobozia

Acțiune cu efective mărite în Slobozia. FOTO IPJ Ialomița
Acțiune cu efective mărite în Slobozia. FOTO IPJ Ialomița

Aproape 100 de persoane amprentate, 122 de autoturisme controlate, 23 de sancțiuni contravenționale aplicate și șapte tone de deșeuri feroase ridicate de polițiști. Este bilanțul unei ample acțiuni de prevenire şi combatere a faptelor antisociale desfășurată în cursul dimineții, în municipiul Slobozia.

Potrivit IPJ Ialomița, 99 de polițiști din structurile de ordine publică, poliţie rutieră, criminalistică, arme, explozivi şi substanţe periculoase, criminalitate economică și investigații criminale, cu sprijinul luptătorilor de acțiuni speciale, precum și peste 30 de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean Ialomița, au desfășurat miercuri, în intervalul orar 08.30 – 11.00, o acțiune de amploare pe raza municipiului Slobozia, în vederea prevenirii infracționalității stradale. Au fost controlate în trafic 122 de autovehicule și legitimate peste 450 de persoane.

În cadrul acțiunii polițiștii din cadrul Serviciului Criminalistic au instituit puncte fixe de amprentare, fiind fotografiate și amprentate 97 de persoane cu domiciliul in municipiul Slobozia.

De asemenea, au fost aplicate 23 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 30.000 de lei, fiind reținut 1 permis de conducere și retrase 4 certificate de înmatriculare.

Și polițiștii de investigare a criminalității economice au acționat în cadrul raziei pentru prevenirea și combaterea faptelor de evaziune fiscală și protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări servicii ilicite.

De la o societate comercială au fost confiscate 6962 de kilograme de deșeuri metalice, valoarea bunurilor ridicate fiind de 5200 de lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*