Elevii Liceului Tehnologic “Anghel Saligny” din Fetești vor studia online în următoarele 14 zile

Clasele de liceu, cele de profesională și de gimnaziu de la Liceul Tehnologic “Anghel Saligny” din Fetești și-au suspendat cursurile cu prezență fizică, iar elevii vor studia online, în următoarele 14 zile, începând din data de 14 octombrie.

Totodată, Primăria Fetești anunță că la Liceul Teoretic “Carol I” cinci clase de elevi studiază în online. Începând de vineri, două dintre acestea se vor reîntoarce la școală.

De asemenea, două clase de elevi de la Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară și șase de la Școala Gimnazială “Aurel Vlaicu” își desfășoară cursurile online.

Conform raportării DSP Ialomița din data de 13 octombrie, în orașul Fetești sunt înregistrate 250 de persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2.

Pentru  a preveni îmbolnăvirile, Primăria îi roagă pe cetățeni să respectate cu strictețe măsurile de igienă personală, iar în cazul în care apar primele semne de boală, să ia legătura cu medicul de familie.

Amintim că Centrul de Vaccinare Nr. 1 din Fetești este deschis zilnic și nu este nevoie de programare în vederea imunizării împotriva Covid-19.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*