Două minore au dispărut din localitatea Amara, după ce au plecat să se întâlnească cu un individ cunoscut pe internet

Cele două minore dispărute din Amara. FOTO IPJ Ialomița

Poliţiștii din Ialomița sunt în alertă și caută două minore, de 14 și 15 ani, verișoare, care au plecat de la domiciliu. Persoanele care pot oferi informații care să conducă la depistarea acestora, sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

În seara zilei de 8 ianuarie, în jurul orei 18.00, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat din Amara despre faptul că fiica sa, Elena Doagă în vârstă de 15 ani și nepoata Geanina-Nicoleta Rătunzeanu, în vârstă de 14 ani, ar fi plecat de la domiciliul său din orașul Amara, fără a mai reveni.

Imediat s-au format echipe operative de cercetare și căutare, stabilindu-se că la momentul plecării, Elena Doagă purta un halat pluşat de culoare albastru, colanţi culoare negru şi teneşi culoare roz, iar Geanina-Nicoleta Rătunzeanu , blugi culoare albastru şi bluză albă cu dungi negre.

Cei care le-au văzut pe cele două fete sau pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Surse din cadrul anchetatorilor au precizat faptul că au fost și sunt verificate toate pistele posibile, inclusiv rețelele de socializare. Această din urmă pistă i-a condus pe polițiști la o serie de discuții cu un tânăr, care acum este căutat. Una dintre ele avea la ea telefonul mobil care inițial suna dar fără ca cineva să răspundă, iar ulterior, acesta a fost închis.

UPDATE h 14.35

Cele două minore au fost găsite de către polițiști, tefere și urmează a fi audiate pentru a se stabili exact condițiile și motivele pentru care au dispărut.

UPDATE h 16.05

Polițiștii ialomițeni le-au identificat pe cele două minore din orașul Amara, care au plecat în urmă cu o zi de la domiciliu. Acestea nu au fost victimele vreunei infracțiuni.

La data de 08 ianuarie a.c., în jurul orei 22.00, Poliția Orașului Amara, a fost sesizată de un bărbat din orașul Amara,cu privire la faptul că fiica sa și nepoata sa au plecat de la domiciliu și nu au mai revenit.

În urma activităților desfășurate de către polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, la data de 09 ianuarie a.c., în jurul orei 14.00, cele două minore de 14 și 15 ani au fost depistate pe raza localității Muntenii Buzău.

Fetele au declarat polițiștilor faptul că în perioada în care au lipsit de la domiciliu nu au fost victimele vreunei infracțiuni”, au transmis reprezentanții IPJ Ialomița.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*