Doljean căutat internațional de autoritățile italiene, prins de polițiștii ialomițeni după o urmărire în trafic

O viteză de 106 km/h, fără a opri regulamentar și o urmărire în interiorul localității Ciochina au condus la prinderea unui bărbat din Dolj, pe numele căruia era emis un mandat de urmărire internațională.

Potrivit IPJ Ialomița, marți dimineață, în jurul orei 01.00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au înregistrat cu aparatul Radar, în interiorul localității Ciochina, un autoturism care circula cu viteza de 106 km/h. Conducătorul auto nu s-a conformat la efectuarea semnalelor regulamentare de oprire, continuându-și deplasarea.

Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului, folosind dispozitivele luminoase și acustice reușind interceptarea și blocarea acestuia în cel mai scurt timp, în interiorul localității Ciochina.

„În urma verificărilor efectuate, s-a constat faptul că în autoturism se aflau patru persoane: conducătorul auto de 42 de ani, pasagerul dreapta în vârstă de 20 de ani din județul Buzău, iar pe locurile din spate alți doi tineri unul de 20 de ani din Municipiul Buzău și altul de 25 de ani din județul Dolj. De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, a reieșit faptul că pe numele tânărului în vârstă de 25 de ani este emis, de către autoritățile Italiene, un mandat european de arestare, acesta fiind preluat de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale”, au precizat reprezentanții IPJ Ialomița.

Bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Șoferul autoturismului a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare negativă. În cazul acestuia polițiștii au reținut permisul de conducere și au retras certificatul și plăcuțele de înmatriculare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*