COVID-19 a afectat și Inspectoratul de Jandarmi Ialomița. Cinci jandarmi au intrat în izolare

Jandarmii sunt pregătiți să intervină. FOTO Jandarmeria Ialomița

Cinci jandarmi ialomițeni au intrat în izolare după ce mama unuia dintre ei a fost confirmată cu rezultat pozitiv pentru infectarea cu SARS CoV2. Ulterior, unul dintre aceștia a fost și el confirmat pozitiv. 

Prefectura Ialomița a precizat că la nivelul unității au fost luate, de urgență, toate măsurile necesare pentru izolarea atât a jandarmului în cauză cât și a celor cu care a intrat în contact în ultimele 96 de ore (patru zile), conform procedurii anchetei epidemiologice.

Unul din colegii aflați în izolare la domiciliu a avut simptome specifice, iar în urma testului, acesta a fost declarat pozitiv pentru COVID-19.

De asemenea, la nivelul unității au fost luate măsuri de igienizare și dezinfecție preventive care să asigure condițiile optime de exercitare a atribuțiilor tuturor cadrelor militare.

La data de 7 aprilie, conform raportului operativ al Direcției de Sănătate Publică se prezintă astfel:

  • 428 persoane se află în carantină;
  • 1412 persoane sunt autoizolate și monitorizate la domiciliu;
  • 73 persoane confirmate;
  • 6 persoane vindecate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*