Cinci infracțiuni dintr-o lovitură! Isprava unui bărbat din Slobozia, care, deși nu avea permis de conducere, s-a urcat băut la volanul unui tractor neînregistrat și a provocat un carambol rutier

Bărbat cercetat penal pentru cinci infracțiuni rutiere. FOTO IPJ Ialomița

Un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice și fără permis de conducere s-a ales cu dosar de cercetare penală după ce, aflat la volanul unui tractor, a provocat un carambol pe DN 21, la ieșire din municipiul Slobozia către Drajna

Potrivit polițiștilor ialomițeni, în timp ce un bărbat de 38 ani, din municipiul Slobozia, conducea un tractor pe un drum agricol paralel cu DN21, ar fi pătruns pe partea carosabilă a DN21 fără să acorde prioritate de trecere unui autoturism care circula din direcția Slobozia către Drajna, intrând în coliziune cu acesta și lovind ușor și un alt autoturism care circula din direcția opusă. În urma impactului nicio persoană nu a fost rănită.

„În urma cercetărilor a reieșit că șoferul tractorului nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, iar în urma testării cu aparatul Drager, rezultatul a indicat o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat”, au precizat sursele citate.

Ceilalți doi conducători auto, un bărbat de 51 de ani din municipiul Slobozia și o femeie de 57 de ani din județul Călărași au fost testați alcoolscop, rezultatul indicând valori negative.

Bărbat cercetat penal pentru cinci infracțiuni rutiere. FOTO IPJ Ialomița

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu deține permis de conducere, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînregistrat, tractarea unei remorci neînregistrate și încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*