CFR Călători introduce o serie de trenuri noi pe ruta București Nord – Urziceni

Cale ferată. FOTO ILnews.ro

În vederea optimizării circulației trenurilor spre /dinspre stația București Nord pe secția feroviară 700, CFR Călători va introduce zilnic în circulație, începând din 21 februarie, o pereche de trenuri pe ruta București Nord – Urziceni.

Astfel:

  • Regio 7039 București Nord (plecare 04:00) – Urziceni (sosire 05:33).
  • Regio 7030 Urziceni (plecare 05:46) – București Nord (sosire 07:26).

Totodată, din data de 21 februarie 2022, pentru optimizarea circulației:

  • Regio 7031 București Nord – Urziceni va circula cu orare modificate pe distanța București Nord – Căciulați.
  • Regio 7032 și Regio 7033 Urziceni – București Nord și retur vor circula cu orare modificate pe întreaga distanță.

De asemenea, din data de 24 ianuarie, s-au efectuat modificări pentru optimizarea circulației la trenurile:

  • Regio 7037 București Nord (plecare 19:21) – Chitila – Urziceni (sosire 21:09) circulă pe ruta București Nord – Carpați H – Pajura Hm – Urziceni cu orare modificate.
  • Regio 7038 Urziceni (plecare 16:52) – Chitila – București Nord (sosire 18:26) circulă pe ruta Urziceni – Pajura Hm – Carpați H – București Nord cu orare modificate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*