Bun găsit, Ialomița! Primiți cu jurnalismul de calitate?

Jurnalistul Adrian Boioglu. FOTO L. B.
Jurnalistul Adrian Boioglu. FOTO L. B.

Nu, nu au venit colindătorii, au venit jurnaliștii. Profesioniștii care vă ajută să înțelegeți mai bine ce e important în județul Ialomița și de ce se întâmplă anumite lucruri. Cei care vă anunță ce s-a întâmplat sau ce urmează să fie de interes.

Ialomița NEWS este o publicație născută din pasiunea pentru o presă curată. Ce înseamnă asta? Ei bine, pentru cititorul de rând e un lucru bun. Nu vei vedea pe Ialomița NEWS ceea ce noi numim “manelisme” – adică horoscop, bancuri, can-can și nici titlul de tip click-bait. Nu vei vedea nici articole care nu au legătură cu județul Ialomița decât dacă oamenii de aici sunt afectați sau interesați de acele subiecte.

Am fost întrebați: chiar este nevoie de o nouă publicație în Ialomița? Noi credem că da. Este nevoie de diversitate și de un peisaj media cât mai bine conturat.

Ialomița NEWS vine cu o echipă bine închegată, cu jurnaliști care au o experiență de peste 20 ani și cu oameni de marketing bine pregătiți. Facem parte din trustul media CityDigital – un trust media în care își au casă alte 4 publicații foarte bine văzute în România: Constanța NEWS, Tulcea NEWS, GoNEXT și Vălureni. Ne-am demonstrat abilitățile și verticalitatea în ani buni de presă TV, radio și în mass-media națională, iar acum venim să oferim aceeași calitate în presa locală.

Vom fi acolo unde e nevoie de o presă curată și vom scrie și de bine – atunci când vedem un lucru bun, și de rău – atunci când oamenii au de suferit. Vă invităm să ne urmăriți și pe pagina oficială de Facebook – Ialomița NEWS.

Bun găsit, Ialomița. Haideți să faceți cunoștință cu jurnalismul de calitate!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*