Brăilean bănuit de furt dintr-o biserică din Urziceni, prins și reținut de polițiști

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Urziceni au depistat un bărbat, de 44 de ani, bănuit de comiterea mai multor furturi în noaptea de 26/27 ianuarie, dintr-o biserică și un centru comercial din municipiul Urziceni. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Ialomița.

Polițiștii l-au identificat în cursul zilei de ieri, 27 ianuarie, pe bărbatul bănuit de comiterea faptelor, în timp ce acesta se afla pe peronul Gării din municipiul Urziceni, având asupra sa o parte din bunurile sustrase.

În fapt, bărbatul, în vârstă de 44 de ani, din municipiul Brăila, în noaptea de 26/27 ianuarie, ar fi pătruns prin forțarea ușii de acces într-un centru comercial, precum și într-o anexă aflată în curtea unei biserici din municipiul Urziceni, de unde a furat mai multe bucuri, valoarea prejudiciului ridicându-se la 800 de lei.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Ialomița, iar în cursul zilei de astăzi va fi prezentat instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt calificat”, cu sprijinul procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*