Biciclist aflat în stare de ebrietate, rănit într-un accident de circulație la ieșire din localitatea Smirna

Ambulanță în misiune. FOTO Adrian Boioglu
Ambulanță în misiune, în județul Ialomița. FOTO Adrian Boioglu

Un biciclist aflat sub influența băuturilor alcoolice a fost rănit după ce a fost implicat într-un accident de circulație petrecut la ieșire din localitatea Smirna.

Potrivit IPJ Ialomița, la data de 13 aprilie, în jurul orei 20.30, Poliția Municipiului Slobozia a fost sesizată cu privire la faptul pe DJ 203, la ieșire din localitatea Smirna s-a produs un accident de circulație, soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

În urma sesizării polițiștii au efectuat verificări și au constatat că în evenimentul rutier au fost implicați un biciclist de 27 de ani, din comuna Grivița și un autoturism condus de un bărbat de 47 de ani, din comuna Scânteia, care se deplasau pe același sens de mers. În urma accidentului biciclistul a fost rănit și transportat la Spitalul Județean de Urgență Slobozia pentru îngrijiri medicale.

În urma testărilor cu aparatul Drager, în cazul biciclistului rezultatul a indicat o valoare de 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în cazul șoferului 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările sun continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*