Bărbat din comuna Grivița, reținut de polițiștii ialomițeni după ce a dat foc unor baloți de lucernă din gospodăria unui vecin

Incendiu produs în comuna Grivița. FOTO ISU Ialomița

Polițiștii ialomițeni au documentat activitatea infracțională a unui bărbat de 38 de ani, din comuna Grivița, bănuit de comiterea infracțiunilor de distrugere prin incendiere şi violare de domiciliu. El va fi prezentat în instanță cu propunerea de arestare preventivă.

Potrivit IPJ Ialomița, în urma administrării probatoriului de către organele de cercetare penală din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Grivița s-a stabilit faptul că, la data de 27 martie, în jurul orei 20.00, bărbatul în vârstă de 38 de ani ar fi sărit gardul unui imobil situat în comuna Grivița, unde ar fi incendiat aproximativ 1.300 de baloți de lucernă. Incendiul nu s-a extins și la anexele gospodărești, însă prejudiciul a fost estimat la aproximativ 40.000 de lei.

Suspectul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Ialomița, iar în cursul zilei de luni, 28 martie, va fi prezentat magistraților cu propunerea de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de distrugere și violare de domiciliu de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia, în vederea probării întregii activități infracționale a acestuia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*