Bărbat de 77 de ani, din satul Bordușelu, găsit carbonizat în locuința afectată de un incendiu

Bărbat de 77 de ani, din satul Bordușelu, găsit carbonizat în locuința afectată de incendiu. FOTO ISU Ialomița

Salvatorii ialomițeni au fost solicitați să intervină miercuri, 6 aprilie, în jurul orei 18.40, pentru lichidarea unui incendiu la o casă din localitatea Bordușelu. După ce au stins focul, pompierii au descoperit în interiorul locuinței cadavrul carbonizat al unui bărbat de 77 de ani.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Barbu Catargiu” al județului Ialomița, la locul solicitării s-au deplasat de urgență 11 subofițeri, din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, iar în sprijinul acestora a sosit și un echipaj al Serviciul Județean de Ambulanță Ialomița. De asemenea, pompierii militari au fost sprijiniți și de Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din localitate.

Din nefericire, după stingerea focului, în interiorul casei a fost găsită o victimă carbonizată, bărbat în vârstă de aproximativ 77 de ani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*