Bărbat cu afecțiuni psihice, salvat după ce a încercat să se sinucidă aruncându-se într-o fântână la Miloșești, Ialomița

Bărbat de 30 de ani, salvat din fântână la Miloșești. FOTO ISU Ialomița

Un bărbat în vârstă de 30 de ani, cunoscut cu afecțiuni psihice, a încercat să se sinucidă, marți, aruncându-se într-o fântână din localitatea Miloșești. Din fericire, apa din puț nu a fost suficient de adâncă încât să-și poată duce gestul până la capăt, iar localnicii i-au sărit în ajutor introducând în fântână o scară pe care s-a putut sprijini până la sosirea ajutoarelor.

Pompierii de la Detașamentul Slobozia au fost alertați, în jurul orei 17.30 și au intervenit pentru recuperarea bărbatului cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare grea și o ambulanță SMURD.

„Cu apa ajungându-i până la brâu, bărbatul a fost găsit conștient, dar în șoc hipotermic. După aproximativ 60 de minute, el a fost recuperat din puțul adânc de aproximativ opt metri, și predat echipajului SMURD în vederea acordării primului-ajutor medical și transportul lui la spital”, au precizat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița.

Pe drum spre unitatea spitalicească starea bărbatului s-a înrăutățit, prezentând crize convulsive, iar paramedicilor li s-a alăturat o echipă medicală de la Serviciul Județean de Ambulanță. Pacientul a fost predat stabil la Unitatea de Primiri Urgențe Slobozia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*