Autoritățile locale din Slobozia intervin pentru combaterea poleiului

Autoritățile locale din Slobozia intervin pentru combaterea poleiului. FOTO Primăria Slobozia

Autoritățile locale din Slobozia au intervenit în cursul nopții, pentru a îndepărta pericolele cauzate de depunerile de polei. Contra poleiului s-a intervenit începând cu ora 04.00, odată cu scăderea în intensitate a ploii.

Astfel, o echipă de la spații verzi a intervenit pentru degajarea a doi arbori căzuți și au fost tăiați preventiv alți doi. De asemenea, o altă echipă va interveni în cursul zilei de miercuri pentru toaletarea mai multor arbori.

În plus, pentru combaterea poleiului acumulat în urma căderilor de ploaie înghețată, s-a intervenit cu două sărărițe, o autoutilitară pentru transport material antiderapant, un tractor cu remorcă și personal din cadrul DADP. Au fost folosite 39 de tone de material antiderapant.

În cursul dimineții se intervine cu material antiderapant pe străzile secundare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*