Amenzi de peste 55.000 de lei, date de polițiștii ialomițeni în prima zi de primăvară

Amenzi de peste 55.000 de lei, date de polițiștii ialomițeni în prima zi de primăvară. FOTO IPJ Ialomița

Polițiștii ialomițeni au intervenit la data de 1 martie, la 38 de evenimente, 31 dintre acestea fiind semnalate pe numărul unic de urgență 112.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, polițiști au acționat, în ultimele 24 de ore, pe raza întregului județ, pentru prevenirea faptelor antisociale şi pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

Astfel, pe parcursul zilei trecute, polițiștii au intervenit la 38 evenimente, dintre care 31 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112. Totodată, au fost constatate 16 infracțiuni, din care 2 contra persoanei, 10 contra patrimoniului și 4 la regimul rutier.

În urma activităților desfășurate în teren, polițiștii au aplicat 184 de sancțiuni contravenționale și au confiscat bunuri în valoare de peste 55.400 de lei. Pentru abaterile de la normele rutiere au fost reținute 5 permise de conducere și au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.

Poliţiştii atrag atenţia cu privire la obligativitatea respectării legalităţii, în toate domeniile, sens în care acţiunile de verificare vor fi desfăşurate permanent, pe raza întregului judeţ.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*