Amenzi de 7.500 de lei, aplicate de polițiștii ialomițeni pentru nepurtarea măștii de protecție

Verificări ale polițiștilor din Ialomița. FOTO IPJ Ialomița

Peste 100 de polițiști ialomițeni au continuat marți, 9 noiembrie, acțiunile organizate pentru creșterea gradului de siguranță al cetățenilor, menținerea ordinii și liniștii publice și verificarea respectării măsurilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19.

Astfel, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, au fost desfășurate 12 acțiuni punctuale pentru verificarea modului în care sunt respectate normele impuse în contextul epidemiologic generat de virusul SARS-CoV-2, fiind verificate 117 societăți comerciale/ persoane fizice autorizate, 90 de restaurante/ terase/ fastfood-uri și 25 de mijloace de transport persoane.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au aplicat 32 de sancțiuni contravenționale pentru nepurtarea măștii de protecție, în valoare de 7.500 de lei.

În continuare, polițiștii ialomițeni sunt la datorie, zilnic fiind organizate noi acțiuni pentru siguranța cetățenilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*